Горілку Arctica двічі визнано «Українською Горілкою Року 2018»

Горілку Arctica двічі визнано «Українською Горілкою Року 2018»

За 2018 рік горілка Arctica двічі отримала звання «Українська Горілка Року» на міжнародних дегустаційних конкурсах у Берліні та Нью-Йорку.

 

Журі в обох країнах не обмежились золотою медаллю для Arctica, американський та німецький конкурси нагородили продукт в окремій номінації “Українська Горілка року 2018”. Нагадаємо, що таку саму нагороду Arctica вже отримувала на Берлінському конкурсі в 2017 році. Отже, це вже третє визнання за останні два роки.

 

Високі оцінки незалежних експертів говорять про неперевершені смакові властивості та якість горілки, адже всі дегустації проходили виключно наосліп – журі не знали які саме торгові марки вони пробують, це забезпечило максимальну об’єктивність результатів. За таких умов неможливо отримати прихильність лише через гарну упаковку – зразки оцінюють виключно за якістю та смаком.

 

«Успіх на міжнародних конкурсах ми пов’язуємо виключно з кришталевою чистотою горілки Arctica. Вибір на ринку зараз величезний, але чисту горілку без домішок знайти надзвичайно складно – більшість додають у склад різні домішки у вигляді цукру, глюкози, лимонної кислоти, ароматизаторів тощо. У складі Arctica тільки найкращі спирт та вода, які проходять через каскад високотехнологічних фільтрів. Як результат – кришталево чиста горілка, від якої на ранок не болить голова. – Коментує директор з маркетингу компанії виробника Олексій Безуглий. – Всі отримані нагороди – це не тільки привід пишатися якісним українським продуктом, а й бути впевненими у тому, що з кожним роком якість залишається на вищому рівні».

15.10.2018