КОКТЕБЕЛЬ на виставці ProWein China 2018

Україна представила свою продукцію на світовій виставці алкогольних напоїв ProWein China 2018 коньяками Коктебель.

Україна представила свою продукцію на світовій виставці алкогольних напоїв ProWein China 2018 коньяками Коктебель.

 

13-15 листопада 2018 в китайському місті Шанхай пройшла світова виставка алкоголю ProWein China 2018. Цього року ProWein China зібрала 750 виробників з більш ніж 39 країн. Український коньяк КОКТЕБЕЛЬ був представлений власним стендом поміж світових брендів. КОКТЕБЕЛЬ продемонстрував не тільки високу якість продукту, але і нещодавно оновлений дизайн. Відвідувачі високо оцінили витончений та шляхетний смак українського коньяку та новий зовнішній вигляд пляшки та етикетки.

 

Ковалевич Олексій, директор компанії Beverage Trading Company зазначає: «Для нас дуже важливо який імідж наша країна зараз має у світі. Представляти якісну продукцію на таких масштабних світових виставках – це ще одна цеглинка у будівництво репутації України на світовому ринку, як надійного партнера. Бренд КОКТЕБЕЛЬ достойно представив нас цього сезону, і це прокладає нам шлях на міжнародний ринок експортерів коньячної продукції у 2019 році» – резюмує Олексій.

 

Китай – один з найбільших ринків вина та коньяків у світі, як за обсягом виробництва, так і за обсягом споживання. Тому саме ця країна, 5 років тому стала ще одним центром проведення наймасштабнішої виставки ProWine. ProWine China – унікальне місце, де зустрічаються представники з усього світу, щоб обмінюватися досвідом та знайомитись з різноманітною високоякісною алкогольною продукцією. Також, на протязі трьох днів виставки, учасники мали можливість відвідати більш ніж 30 семінарів та майстер-класів, щоб дізнатися більше про історію вина та сучасні тенденції в індустрії.

 

Участь українського коньяку КОКТЕБЕЛЬ у виставці такого масштабу – це ще один крок вперед для алкогольної індустрії України, який надає можливість справжньому українському продукту, стати популярним та відомим, не тільки в межах країни, але і в усьому світі.

18.12.2018