KOKTEBEL презентує яскраві новинки – Fragolino, Spritz та Sangria

З приходом довгоочікуваного тепла владу над алкогольними уподобаннями українців беруть легкі ігристі алкогольні напої та релакс-коктейлі. Світовий тренд готового коктейлю у пляшці, до якого всього лише потрібно додати шматочок апельсину або ж ягоди, давно полюбився українцям. Це щорічно підтверджує високий попит на подібного роду напої. Більше того, такий готовий коктейль буде як ніколи доречний для домашніх посиденьок в період сьогоднішніх тимчасових карантинних обмежень, коли немає можливості відвідати улюблений бар.

Тому творці KOKTEBEL з урахуванням світових трендів вирішили зібрати в одну колекцію три найвідоміших напої в Італії, Німеччині, Іспанії та презентували трендові яскраві новинки – газовані винні напої Fragolino, Spritz та Sangria.

Фраголіно (Fragolino, fragola – італійською полуниця) – це легкий напівсолодкий газований винний напій із солодким витонченим смаком соковитої літньої полуниці та ніжним ароматом фруктів. Батьківщиною Fragolino є Італія, де цей напій більш відомий як полуничне вино, а тепер у списку країн-творців світових трендів і Україна.

Газований винний напій Спрітц (Spritz) – популярний аперитив з присутньою у смаку характерною цитрусовою гірчинкою помаранчевого кольору на основі білого вина з додаванням натурального соку апельсину. Має свіжий цитрусовий аромат, яскравий смак з нотками пряних трав. Підкоривши всю Німеччину та Італію, тепер цей напій виробляється в Україні, нічим не поступаючись своєму європейському аналогу.

Іспанський трендовий напій Сангрія (Sangria) від ТМ KOKTEBEL – це унікальний напій для ринку в даному форматі. Для його приготування використовуються добірні європейські сорти винограду з додаванням натуральних соків цитрусових. Напій має яскравий рубіновий колір, насичений аромат червоних фруктів, а пікантності оксамитовому смаку надає легка гірчинка цитрусової кірки.

KOKTEBEL ретельно підходить до створення кожного свого продукту, скрупульозно відбираючи кращі сорти винограду для створення смачних напоїв, які покликані дивувати, надихати та радувати справжніх поціновувачів.

06.05.2020