Колекція коньяків KOKTEBEL EXCLUSIVE – для цінителів шляхетних напоїв і легендарних традицій

Легендарний бренд KOKTEBEL представляє нову преміальну колекцію коньяків KOKTEBEL EXCLUSIVE. Вона створена для справжніх цінителів, які знають істину: суть насолоди – у процесі, а процес вживання коньяків KOKTEBEL EXCLUSIVE – це і є насолода.

До колекції увійшли коньяки KOKTEBEL EXCLUSIVE VS і KOKTEBEL EXCLUSIVE VSOP із асамбляжу преміальних коньячних спиртів, які витримуються в дубових бочках, а також KOKTEBEL EXCLUSIVE XO.

Головним секретом всієї колекції є ретельний відбір та асамбляж преміальних коньячних дистилятів. Основний елемент – автохтонний сорт білого грузинського винограду Кісі, який надає коньякам вишукано-благородний ексклюзивний смак. Кісі відноситься до групи сортів басейну Чорного моря, кожен день вбираючи палюче сонце та освіжаючий береговий бриз. В унікальному ансамблі купажу спирти з винограду Кісі надають коньякам KOKTEBEL EXCLUSIVE яскраві ноти груші, дюшесу і прянощів.

Колекція коньяків KOKTEBEL EXCLUSIVE – це історія про шляхетність, традиції та мудрість. Пізнавати коньяк можна так само натхненно, як саме життя. Для цього і створені коньяки KOKTEBEL EXCLUSIVE.

 

KOKTEBEL – ЛЕГЕНДА ЗБЕРЕЖЕНА ДЛЯ ТЕБЕ!

22.06.2020