КОКТЕБЕЛЬ презентував лімітовану серію Кагору

До свята Великодня «Коктебель» презентував лімітовану серію десертного вина — Кагор. Особливість нового продукту — у незвичайному святковому дизайні.

 

Великдень — прадавнє та найбільше християнське свято, яке в Україні 2018 року відзначають 8 квітня. Це день великої радості та особливої віри в диво.

Це свято — про головні цінності кожної людини: любов, добро, прощення та перемогу добра над злом. А ще Великдень — це добра традиція збиратися родиною за щедрим столом, відвідувати близьких та рідних.

 

Найпоширенішими і невід’ємними символами Великодня, які займають почесне місце на пасхальному столі, є великодні яйця, паска та традиційне вино — оксамитовий темно-рубіновий Кагор.

 

Тож до світлого свята Великодня легендарний бренд «Коктебель» презентував лімітовану серію десертного вина Кагор у новому та незвичайному святковому дизайні.

 

Нова етикетка Кагору блискуче засяяла великоднім яйцем. Як символ нового життя та відродження! Його гармонійним доповненням став автентичний український орнамент, який сягає своїм корінням у глибину століть.

 

Що ж до вина, то воно зачаровує оксамитовим, трохи терпким смаком і приголомшливим ароматом з нотами чорносливу та смородини.

03.04.2018