Вино
Грузія – найдавніша виноробна країна у світі. Вино вироблялося в Грузії, визнаній батьківщині виноградарства, в епоху неоліту – понад 8000 років тому. Історія вина в Грузії, таким чином, налічує тисячі років, а традиції виноградарства є невід’ємними та переплетеними з національною ідентичністю країни.
Шато Кахеті – вино з грузинським характером
РКАЦИТЕЛІ вино біле сухе
РКАЦИТЕЛІ вино біле сухе
Виготовлене із винограду сорту Ркацителі, вирощеного у регіоні Кахетія, Грузія. Вино світло-солом’яного кольору із золотистим блиском. Свіже, збалансоване, має вишуканий смак та яскравий фруктовий аромат. Рекомендується подавати до страв з риби, морепродуктів, білого м’яса і грибів. Рекомендована температура сервірування від + 10°С до +12 °С.
Міцність : 10-13,5%
0.75
Хванчкара вино червоне напівсолодке
Хванчкара вино червоне напівсолодке
Вино захищеного найменування місця походження регіону Рача-Лечхумі червоне напівсолодке.
Виготовлене з винограду сортів Александроулі та Муджуретулі, вирощеного у мікрозоні Хванчкара, регіон Рача-Лечхумі, Грузія. Вино світло-рубінового кольору, має свіжий аромат малини, полуниці з легким тонами смаженого мигдалю. Смак суниці супроводжується тонами сухофруктів, граната і карамелі. Прекрасно підходить до страв і десертів східної кухні. Рекомендована температура сервірування від +12 °С до +14 °С.
Міцність : 10-13,5%
0.75
КІНДЗМАРАУЛІ вино червоне напівсолодке
КІНДЗМАРАУЛІ вино червоне напівсолодке
Вино захищеного найменування місця походження регіону Кахетія Червоне напівсолодке.
Чудове грузинське вино виготовлене із відбірного винограду сорту Сапераві, вирощеного у мікрозоні Кіндзмараулі, Кварельського району, регіону Кахетія. Володіє красивим рубіновим кольором з фіолетовими відблисками. У букеті вина розкриваються ноти стиглих червоних фруктів, чорних ягід з нюансами ванілі та молочного шоколаду. Смак вина відмінно збалансований і структурований з оксамитовими, ніжними танінами й тонами ягід та фруктів. Вино відмінно поєднується із різними м’ясними стравами, дичиною та сирами. Рекомендована температура сервірування від +12 °С до +14 °С.
Міцність : 10-13,5%
0.75
ЦИНАНДАЛІ вино біле сухе
ЦИНАНДАЛІ вино біле сухе
Вино захищеного найменування місця походження регіону Кахетія біле сухе.
Виготовлене із винограду сортів Ркацителі та Кахурі Мцване, вирощеного у мікрозоні Цинандалі, регіон Кахетія, Грузія. Вино має яскраво-золотистий колір, інтенсивний аромат із квітковими нотами та відтінками тропічних фруктів, повнотіле з легкими тонами вершків і смажених горіхів. Післясмак маслянистий та насичений. Чудово поєднується із лососем на грилі та білим м’ясом, овочевими стравами. Рекомендована температура сервірування від +10 °С до +12°С.
Міцність : 10-13,5%
0.75
МУКУЗАНІ вино червоне сухе
МУКУЗАНІ вино червоне сухе
Вино захищеного найменування місця походження регіону Кахетія червоне сухе.
Виготовлене із винограду сорту Сапераві, вирощеного у мікрозоні Мукузані, регіон Кахетія, Грузія. Вино темно-рубінового кольору, має тонкий аромат з тонами черешні та чорного шоколаду у поєднанні з ваніллю та прянощами. Соковите і насичене у смаку з легкими нотами чорносливу, супроводжується щільними танінами і довгим післясмаком. Прекрасно поєднується із м’ясом на грилі, дичиною, сирами. Рекомендована температура сервірування від +16 °С до +18 °С.
Міцність : 10-13,5%
0.7
САПЕРАВІ вино червоне сухе
САПЕРАВІ вино червоне сухе
Чудове грузинське вино виготовлене із відбірного винограду сорту Сапераві, вирощеного у регіоні Кахетія. Вино красивого темно-рубінового кольору з відтінками вишні. Відмінно збалансоване та структуроване вино з насиченим смаком і нотами лісових ягід, стиглих червоних фруктів та ялівцю. Володіє легкою терпкістю у поєднанні з оксамитовими танінами і неповторним букетом. Дуже добре поєднується з телятиною, бараниною, свининою та сирами. Рекомендована температура сервірування від +16 °С до +18 °С.
Міцність : 10-13,5%
0.75
АЛАЗАНСЬКА ДОЛИНА вино біле напівсолодке
АЛАЗАНСЬКА ДОЛИНА вино біле напівсолодке
Чудове грузинське вино виготовлене із відбірного винограду Ркацителі та інших сортів винограду, вирощених у регіоні Кахетія. Володіє красивим, іскристим світло-солом’яним кольором із яскравим, освіжаючим квітково-медовим ароматом. Смак вина дуже чистий, свіжий з приємною солодкістю та фруктово-квітковими нюансами. Відмінно збалансоване вино з хорошою структурою і тривалим післясмаком. Вино є відмінним аперитивом. Добре поєднується із салатами, білим м’ясом, фруктами та десертами. Рекомендована температура сервірування від +12 °С до +14 °С.
Міцність : 10-13,5%
0.75
АЛАЗАНСЬКА ДОЛИНА вино червоне напівсолодке
АЛАЗАНСЬКА ДОЛИНА вино червоне напівсолодке
Чудове грузинське вино виготовлене з відбірного винограду Сапераві та інших сортів винограду, вирощених у регіоні Кахетія. Має блискучий, темно-червоний колір і виразний аромат із нотами лісових ягід та польових квітів. Вино демонструє свіжий, відмінно збалансований смак з оксамитовою структурою, фруктовими тонами і приємною солодкістю у тривалому післясмаку. Добре поєднується з м’ясними стравами, сирами та десертами. Рекомендована температура сервірування від +12 °С до +14 °С.
Міцність : 10-13,5%
0.75